Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Losse onderdelen » Miyuki Rocailles » Miyuki Rocailles 2 mm

Miyuki Rocailles 2 mm

Uitverkocht

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit rocailles? Dan moet je deze Miyuki rocailles hebben. Deze kleine kraaltjes van glas, worden ook wel seed beads genoemd of borduurkralen. Deze multifuntionele kraaltjes zijn ideaal om mee te rijgen, borduren, weven etc. Ik heb een enorm aanbod aan mooie kleuren in mijn assortiment waaronder ook veel verschillende kleurtypes, denk hierbij aan metallic, silverlined (transparant met zilveren kern), transparant met ab glans, mat, etc. Deze rocailles zIjn verpakt per 25 gram, dit zijn ongeveer 2750 kralen. Miyuki rocailles in de kleur Ceylon dark sky blue bestel je hier in de shop!

Materiaal: glas.

 

Maat:ca. 2mm
Inhoud:25 gram
Kleur:Ceylon dark sky blue

 

Uitverkocht

Je hebt bij Celines Sieraden een ruim assortiment Miyuki kralen in verschillende maten en kleuren. Deze populaire kraaltjes zijn perfect wanneer je een sieraad wil maken met een gelijkmatig weefpatroon, omdat ze allemaal gelijk van vorm zijn. De Miyuki rocailles hebben we in heel veel vrolijke en populaire kleuren, waaronder deze in Ceylon lemon ice yellow.

Materiaal: glas

 

Maat:ca. 2mm

 

 

Maat:ca. 2mm
Inhoud:25 gram
Kleur:Ceylon lemon ice yellow 

 

Sale!

Deze Miyuki rocailles zijn een uitkomst! De kraaltjes hebben allemaal dezelfde maat en zijn dus ideaal om mee te werken. Ze zijn verkrijgbaar in superveel kleuren, bestel dus nu snel deze fantastische kralen in de kleur Ceylon purple online in mijn shop.

Materiaal: glas

 

Maat:ca. 2mm
Inhoud:25 gram
Kleur:Ceylon purple

 

Uitverkocht

Miyuki rocailles zijn hele kleine glaskraaltjes, ook wel seed beads of borduurkralen genoemd, van hoogwaardige kwaliteit. Miyuki is de merknaam van de rocailles, dit zijn rocailles van de beste kwaliteit. Alle kraaltjes hebben dezelfde maat, dit grote voordeel komt goed van pas bij het weven of borduren van strakke patronen waarbij een mooi gelijkwaardig resultaat wordt verkregen. Er is in mijn assortiment ruime keuze uit vele mooie kleuren zoals deze: Ceylon baby pink.

Materiaal: glas.

 

Maat:ca. 2mm
Inhoud:25 gram
Kleur:Ceylon baby pink