Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Sieraden » Armbanden » Armbandjes met verschuifbare knoop

Armbandjes met verschuifbare knoop

Armband "Blue Kauri Specials Aqua Gold" gemaakt van blauw elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri Specials schelp tussenzetsel aqua-goud en een Crystal glas bedeltje.

Armband "Pink Kauri Specials Light pink Gold" gemaakt van lichtroze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri Specials schelp tussenzetsel in de kleur roze-goud.

Armband "Black Golden Heart Globe" gemaakt van zwart elastiek met verschuifbare knoop en een goudkleurige "Heart Globe" tussenzetsel en een paar goudkleurige kraaltjes

Armband "Black Clover Gold" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een klavertje 4 tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Purple Tree of Life Gold" gemaakt van paars elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een levensboom tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Black Silver Globe" gemaakt van zwart elastiek met verschuifbare knoop en een goudkleurige "Globe" tussenzetsel.

Armband "Black Clover Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een klavertje 4 tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Purple Clover Silver" gemaakt van paars elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een klavertje 4 tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Black Mandala Gold 2" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een mandala tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Black Mandala Gold 2" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een mandala tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Black Flower Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Mandala tussenzetsel in de kleur zilver en witte kraaltjes.

Armband "Black Stone" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een zilverkleurige setting met blauwe SS29 Swarovski puntsteen.

Armband "Black Infinity Square Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Pink Infinity Square Silver" gemaakt van roze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Red Infinity Square Silver" gemaakt van rood elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Red Infinity Square Rosé" gemaakt van rood elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur rosé goud.

Armband "Pink Infinity Silver" gemaakt van roze elastiek met verschuifbare knoop en een zilverkleurig Infinity tussenzetsel.

Armband "Pink Infinity Gold" gemaakt van roze elastiek met verschuifbare knoop en een Goudkleurig Infinity tussenzetsel.

Armband "Black Hearts Gold" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een "Hearts" tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Black Hearts Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een "Hearts" tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Black Anchor Beads" gemaakt van zwart elastiek met zwarte kraaltjes en een goudkleurig anker bedeltje.

Armband "Black Kauri Star" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur aqua.

Armband "Black Kauri Panther" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in een panterprint.

Armband "Black Kauri Panther"

Armband "Blue Kauri Flower" gemaakt van Sky Blue elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur aqua.

Armband "Pink Kauri Flower" gemaakt van rose elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur rose.

Armband "Pink Kauri Flower 2" gemaakt van roze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur roze.

Armband "Purple Kauri Flower" gemaakt van paars elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur paars.

Armband "White Kauri Star" gemaakt van wit elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel met sterren.