Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Sieraden » Armbanden » Ibiza armbanden

Ibiza armbanden

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van Ibiza lint in ruitjesprint. Aan deze armband zit een goudkleurige schelp met een pareltje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van Ibiza lint in pijlenprint. Aan deze armband zit een zilverkleurige schelp met een zilverkleurig pareltje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Ook voor op maat aangeleverde naamarmbanden kunt u bij mij terecht!

Maak uw keuze uit de diverse materialen en ik maak ze op maat. Elke armband wordt naar keuze afgewerkt met een metalen zilver- of goudkleurige schuifkraal, waardoor ze eennvoudig in lengte verstelbaar zijn.

Ibiza armbandenset "Shell 2". 1 bandje van stiched Ibiza lint met daaraan een goudkleurige schelp bedel en een wit ibizakwastje. 1 Ibiza bandje met pijltjesprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Shell". 1 bandje van stiched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige schelp bedel en een wit ibizakwastje. 1 Ibiza bandje met pijltjesprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Bee 3". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een goudkleurige "Bij" bedel. 1 wit Ibiza bandje met gouden driehoekjes. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Bee 2". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige "Bij" bedel. 1 gekleurd Ibiza bandje met mint, roze en witte pijltjes. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Bee". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een goudkleurige "Bij" bedel. 1 wit Ibiza bandje met goudkleurige driehoekjes. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van Ibiza lint in pijlenprint. Aan deze armband zit een goudkleurige schelp met een roze ibizakwastje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van Ibiza lint in schelpenprint. Aan deze armband zit een zilverkleurige schelp met een zwart ibizakwastje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van roze stiched Ibiza lint . Aan deze armband zit een goudkleurige schelp met een roze ibizakwastje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van roze stiched Ibiza lint. Aan deze armband zit een goudkleurige swarovski leerschuiver met 2 goudkleurige driehoek leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stiched Ibiza lint in het blauw. Aan deze armband zit een zilverkleurige szeepaard met een grijs ibizakwastje eraan. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Ibiza armband "Madala". 1 armband met verschuifbare knoop met daaraan een mandala tussenzetsel met aan het uiteinde 2 kraaltjes. 1 Ibiza bandje met zwart en zilver panterprint. Het ibiza bandje is eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal en het andere armbandje is te verstellen door aan de uiteindes te trekken. 

Ibiza armbandenset "Shell Anchor". 2 bandje van stiched Ibiza lint. 1 stiched ibiza armandje in het turquoise met daaraan een zilverkleurig schelpje en een turquoise ibizakwastje en 1 wit stiched Ibiza bandje met een zilverkleurige anker leerschuiver. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Anchor". 1 slangen bandje van stiched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige anker schuiver. 1 roze stiched Ibiza bandje met ook een zilverkleurige anker schuiver. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armband "Kauri". 1 armband met verschuifbare knoop met daaraan een kaurischelp tussenzets. 1 Ibiza bandje met zwart, wit en roze pijltjes. Het ibiza bandje is eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal en het andere armbandje is te verstellen door aan de uiteindes te trekken. 

Ibiza armbandenset "Panther Head 2". 1 panterprint bandje van Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige panterkop schuiver. 1 panter stiched Ibiza bandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Panther Head". 1 bandje van Ibiza lint met daaraan een goudkleurige panterkop schuiver. 1 turquoise stiched Ibiza bandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Stone Pineapple 2". 1 roze bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige "ananas" leerschuiver en een swarovski schuiver. 1 Ibiza bandje met geel, wit en roze pijltjesprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Stone Pineapple". 1 turquoise bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige "ananas" leerschuiver en een swarovski schuiver. 1 Ibiza bandje met wit, mint en roze pijltjesprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Pineapple". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige "ananas" leerschuiver. 1 roze Ibiza bandje met groen en zwarte vlekken. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Star". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige ster bedel met steentjes opgesloten tussen 2 schuifkralen. 1 Ibiza bandje met pijlpatroon. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in panterprint. Hieraan zitten een aantal leuke zilverkleurige elementen, waaronder 2 leerschuivers, een zilverkleurige schuiver met oog en een panterprint bedel. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Ibiza Trio Gold". 1 blauw Ibiza armbandje met goudkleurige pijlen. 1 goudkleurig Ibiza armbandje met glitter. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur turquoise. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Ibiza Trio Silver". 1 wit Ibiza armbandje met zwarte tekens. 1 effen zwart Ibiza armbandje. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur roze. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Summer Heart". 1 bandje van stitched Ibiza lint met daaraan een zilverkleurige "Hart" bedel. 1 Ibiza bandje met hartjes. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Pink Hearts". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur roze met daaraan diverse goudkleurige elementen, zoals 2 leerschuivers en een hartbedel. 1 roze Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur zilvergrijs. Hieraan zitten een aantal leuke rosé/goudkleurige elementen, waaronder 2 schuifkralen en een setting met SS29 Swarovski puntsteen. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde rosé/goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur zwart. Hieraan zitten een aantal leuke rosé/goudkleurige elementen, waaronder 2 schuifkralen en een setting met SS29 Swarovski puntsteen. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde rosé/goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in snakeprint. Hieraan zitten een aantal leuke zilverkleurige elementen, waaronder 2 leerschuivers, een zilverkleurige setting met SS29 Swarovski puntsteen en een zwart Ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in snakeprint. Hieraan zitten een aantal leuke zilverkleurige elementen, waaronder 2 leerschuivers, een zilverkleurige setting met SS29 Swarovski puntsteen en een grijs Ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in snakeprint. Hieraan zitten een aantal leuke goudkleurige elementen, waaronder 2 leerschuivers, een goudkleurige setting met SS29 Swarovski puntsteen en een zwart Ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Trio 4". 1 wit Ibiza armbandje met gouden stippen. 1 turquise Ibiza armbandje met gouden stippen. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur blauw. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Swarovski Panther". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur geel. Hieraan zit een Rosé/goudkleurige schuifsetting met SS34 Swarovski steentje. 1 zalmkleurig Ibiza armbandje met ruitprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie rosé/goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Swarovski Snake". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur taupe. Hieraan zit een goudkleurige schuifsetting met SS34 Swarovski steentje. 1 Ibiza armbandje met slangenprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van Ibiza lint in snakeprint. Aan deze armband zit een goudkleurige setting met SS29 Swarovski puntsteen. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Silver Snake 2". 1 bandje met stitched ibiza lint in de kleur zwart en 1 Ibiza bandjes met snakeprint. Deze is voorzien van een zilverkleurige slangbedel en grijs Ibiza kwastje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Trio 3". 1 Ibiza armbandje met snakeprint. 1 zwart Ibiza armbandje met roezels. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur zilvergrijs. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Trio 2". 1 Ibiza armbandje met snakeprint. 1 zalmkleurig Ibiza armbandje met goudkleurige ruitprint. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur zwart. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Silver Heart Infinity". 1 bandje met wit/zilver luipaardprint voorzien van zilverkleurige infinity hartbedel. 1 zwart bandje met roezels. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Mint Panther". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur mintgroen. 1 Ibiza armbandje met zilver/panterprint en een zilverkleurige panterbedel. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Glitter Stone". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur zwart. 1 Ibiza armbandje met Bruin-glitterprint en een zilverkleurige setting met SS29 Swarovski puntsteen. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Horn"

€ 5,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Horn"

€ 5,95

Ibiza armbandenset "Horn". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur zwart. 1 Ibiza armbandje met roze slangenprint en een zilverkleurige hoornbedel. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Leuke Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur zilver. Deze armband is voorzien van een zilverkleurige setting met SS34 Swarovski steentje en 2 leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Silver Tree of Life". 1 bandje met snakeprint voorzien van zilverkleurige levensboom bedel en grijs Ibizakwastje. 1 bruin-glitter Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

 

Leuke Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur geel. Deze armband is voorzien van een goudkleurige setting met SS34 Swarovski steentje en 2 leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur zwart. Deze armband is voorzien van een goudkleurige setting met SS34 Swarovski steentje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband, gemaakt van stitched Ibiza lint in de kleur zilver. Hieraan zitten een aantal leuke zilverkleurige elementen, waaronder 2 leerschuivers, een zilverkleurige oogbedel en een zwart Ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armbandenset, bestaande uit een armband met verschuifbare knoop met daaraan een zilverkleurige mandala bedel en een armband van zwart Ibizalint met panterprint. De Ibiza armband is eenvoudig te verstellen door een ronde zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint in luipaardprint. Aan deze armband zit een infinity schuifbedel en een zwart Ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Compass". 1 bandje met zilver glitterprint. 1 groen/grijs stitched Ibiza bandje voorzien van een zilverkleurige kompas bedel. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilverkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van geel stitched Ibiza lint. Aan deze armband zitten maarliefst 5 leuke goudkleurige elementen, waaronder een hanger met een goudkleurige bladbedel, Ibiza kwastje groen en 2 leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Swarovski". 1 zebraprint bandje van trendy stitched Ibiza lint en een leerschuiver met een swarovki steentje. 1 bandje met zwarte roezels. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Silver Clover". 1 bandje van stitched Ibizalint in de kleur oker geel met zilverkleurige klavertje 4 bedel. 1 Ibiza armbandje met slangenprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Silver Eye" 1 bandje met zwart/witte zebraprint voorzien van een zilverkleurige oog bedel. 1 zwart Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Pink Ribbon" 1 bandje met goud & blauwe streepjesprint voorzien van een goudkleurige Pink Ribbon bedel. 1 goudkleurig Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Leuke Ibiza armband gemaakt van roze Ibiza lint. Aan deze armband zit 1 goudkleurige Pink Ribbon bedel. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint. Aan deze armband zit 1 goudkleurige Pink Ribbon bedel. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Trio". 1 Ibiza armbandje met zwart/zilver luipaardprint. 1 Ibiza armbandje met zwart/wit zebraprint. 1 armbandje van stitched Ibiza lint in de kleur oker geel. Alle bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Pink Swarovski". 1 Ibiza armband van rose Ibizalint met panterprint. 1 zwart bandje van stitched Ibizalint met zilverkleurige leerschuiver voorzien van een Swarovski puntsteen. Beide armbanden zijn eenvoudig te verstellen door een zilverkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Silver Snake" 1 bandje met slangenprint voorzien van een zilverkleurige snake bedel. 1 zwart stitched Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Golden Heart Infinity". 1 bandje met gouden tijgerprint voorzien van een goudkleurige hart infinity bedel met een zwart Ibiza kwastje. 1 goudkleurig Ibiza armbandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

 

Ibiza armbandenset "Golden Leaf" 1 bandje met gouden ruitprint. 1 zwart stitched Ibiza armbandje met goudkleurige bladbedel. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint. Aan deze armband zitten maarliefst 5 leuke goudkleurige elementen, waaronder een hanger met een panter bedel, Ibiza kwastje zwart en 2 leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde goudkleurige schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint. Aan deze armband zitten maarliefst 3 leuke zilverkleurige elementen, waaronder een leerschuiver met een swarovki puntsteentje, een leerschuiver in de vorm van een anker en een ronde schuifkraal waardoor de armband eenvoudig te verstellen is.

Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Infinity"

€ 5,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Infinity"

€ 5,95

Ibiza armbandenset "Infinity". 1 roze bandje van trendy stitched Ibiza lint met een goudkleurige infinity leerschuiver. 1 bandje met goudkleurige tijgerprint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een mooie goudkleurige schuifkraal. 

 

Ibiza armbandenset "Golden Galaxy". 1 bandje zwart met gouden ruitprint voorzien van goudkleurige galaxy star bedel. 1 zwart bandje van trendy stitched Ibiza lint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Rosé panther". 1 bandje met goedkleurige ruitprint voorzien van rosékleurige panter bedel. 1 goud bandje van stitched Ibiza lint met SS34 schuifbedel voorzien van Swarovski steen. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie rosékleurige schuifkraal. 

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint. Aan deze armband zitten maarliefst 5 leuke goudkleurige elementen, waaronder een hanger met Swarovski puntsteen, Ibiza kwastje zwart en 2 schuifkralen. De armband is eenvoudig te verstellen door eveneens een schuifkraal.

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van stitched Ibiza lint. Aan deze armband zitten maarliefst 5 leuke zilverkleurige elementen, waaronder een hanger met Swarovski puntsteen, Ibiza kwastje wit en 2 leerschuivers. De armband is eenvoudig te verstellen door een ronde schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Silver panther". 1 zwart bandje met zilveren panterprint voorzien van zilverkleurige panter bedel en Ibiza kwastje zwart. 1 geel bandje van stitched Ibiza lint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Panther leaf" bestaande uit: 1 bandje van wit Ibiza lint met zilver panterprint met hieraan een zilverkleurige bedel "leaf". 1 turquoise kleurige bandje van trendy stitched Ibiza lint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een zilverkleurige schuifkraal.

Ibiza armbandenset "Pantherprint". 1 bandje met zwart/witte panterprint voorzien van zilverkleurige coinbedel. 1 bandje van trendy stitched Ibiza lint. En is afgewerkt met een knoop.

Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Family Tree". 1 bandje met stitched ibiza lint voorzien van zilverkleurige bedel en Ibiza kwastje wit. 1 wit bandje met roezels. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Uitverkocht

Ibiza armband "Pink Palm"

€ 4,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Ibiza armband "Pink Palm"

€ 4,95

Leuke trendy Ibiza armband gemaakt van rose stitched Ibiza lint. Aan deze armband zit 1 goudkleurig palmboompje en een roze ibiza kwastje. De armband is eenvoudig te verstellen door een goudkleurige schuifkraal.

Armband "Yellow Galaxy" gemaakt van trendy fluoriserend stitched Ibiza lint met zilverkleurige bedel. De bedel zit tussen 2 zilverkleurige kralen en eenvoudig in maat te verstellen door een eveneens zilverkleurige schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Golden Globe". 1 bandje met gouden pijltjes voorzien van mooie goudkleurige globe munt en Ibiza kwastje mint. 1 goud glitter bandje. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Uitverkocht

Ibiza armbandenset "Panthercoin". 1 bandje met beige panterprint voorzien van zilverkleurige coinbedel. 1 zwart bandje van stitched ibiza lint. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Leopard". 1 bandje met beige luipaardprint voorzien van zilverkleurige coinbedel. 1 zwart bandje met roezels. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal. 

Ibiza armbandenset "Leaf". 1 bandje met zilveren panterprint voorzien van zilverkleurige bedel en Ibiza kwastje zwart. 1 wit bandje met roezels. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie zilveren schuifkraal.