Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Sieraden » Beach Collection » Armband met schuifknoop

Armband met schuifknoop

Armband "Pink Kauri Specials Light pink Gold" gemaakt van lichtroze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri Specials schelp tussenzetsel in de kleur roze-goud.

Armband "Black Golden Heart Globe" gemaakt van zwart elastiek met verschuifbare knoop en een goudkleurige "Heart Globe" tussenzetsel en een paar goudkleurige kraaltjes

Armband "Black Clover Gold" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een klavertje 4 tussenzetsel in de kleur goud.

Uitverkocht

Armband "Black Clover Silver"

€ 2,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Armband "Black Clover Silver"

€ 2,95

Armband "Black Clover Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een klavertje 4 tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Black Hearts Gold" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een "Hearts" tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Black Infinity Square Silver" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Pink Infinity Silver" gemaakt van roze elastiek met verschuifbare knoop en een zilverkleurig Infinity tussenzetsel.

Armband "Black Kauri Panther" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in een panterprint.

Armband "Black Kauri Star" gemaakt van zwart elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur aqua.

Armband "Black Kauri Panther"

Armband "Black Silver Globe" gemaakt van zwart elastiek met verschuifbare knoop en een goudkleurige "Globe" tussenzetsel.

Armband "Blue Kauri Flower" gemaakt van Sky Blue elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur aqua.

Armband "Blue Kauri Star" gemaakt van blauw elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur aqua. Daarnaast is deze afgewerkt met een aantal kraaltjes en een klein bedeltje.

Armband "Pink Infinity Square Silver" gemaakt van roze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "Pink Kauri Flower 2" gemaakt van roze elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur roze.

Armband "Pink Kauri Flower" gemaakt van rose elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur rose.

Armband "Purple Kauri Flower" gemaakt van paars elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel in de kleur paars.

Armband "Purple Tree of Life Gold" gemaakt van paars elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een levensboom tussenzetsel in de kleur goud.

Armband "Red Infinity Square Silver" gemaakt van rood elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een vierkant infinity tussenzetsel in de kleur zilver.

Armband "White Kauri Star" gemaakt van wit elastisch koord met verschuifbare knoop. Deze armband is voorzien van een Kauri schelp tussenzetsel met sterren.