Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Sieraden » GIFTS » Alles

Alles

Wensflesje "Veel Geluk" met zilverkleurige klavertjes oorbellen voorzien van luxe sluiting (nikkelvrij messing). Wilt u er andere oorbellen in, laat het me dan even weten. Ze moeten uiteraard wel in het flesje passen!

Wensflesje "Veel liefs" met goudkleurige hartjes oorbellen voorzien van luxe sluiting (nikkelvrij messing). Wilt u er andere oorbellen in, laat het me dan even weten. Ze moeten uiteraard wel in het flesje passen!

Wensflesje "Gefeliciteerd" met zilverkleurige sterretjes oorbellen voorzien van luxe sluiting (nikkelvrij messing). Wilt u er andere oorbellen in, laat het me dan even weten. Ze moeten uiteraard wel in het flesje passen!

Wensflesje "Beterschap" met goudkleurige DQ coin oorbellen voorzien van luxe sluiting (nikkelvrij messing). Wilt u er andere oorbellen in, laat het me dan even weten. Ze moeten uiteraard wel in het flesje passen!

Wensflesje "Beterschap" met DQ coin oorbellen voorzien van luxe sluiting (nikkelvrij messing). Wilt u er andere oorbellen in, laat het me dan even weten. Ze moeten uiteraard wel in het flesje passen!

Postkaart met verstelbaar elastieken armbandje. Leuk om te laten verzenden als postkaart, verjaardagskaart of te gebruiken als cadeaubon. 

Postkaart met verstelbaar elastieken armbandje. Leuk om te laten verzenden als postkaart, verjaardagskaart of te gebruiken als cadeaubon. 

Mooie kartonnen wenskaart met "Thank You" opdruk. Op deze wenskaart zit een mooi armbandje van roze elastiek met een goudkleurig infinity tussenzetsel.

Wens een speciaal iemand een gelukkige verjaardag op een hele lieve manier met deze ansichtkaart en een beige elastische armband.