Gratis verzending vanaf €50,00

Home » Sieraden » Kerstsieraden » Kerst armbanden

Armbanden

Ibiza armbandenset "Golden Frost". 1 bandje met goud glitterprint. 1 zwart stitched Ibiza bandje voorzien van goudkleurige frost bedel en 2 leerschuivers. Beide bandjes zijn eenvoudig te verstellen door een fraaie goudkleurige schuifkraal. 

Armband gemaakt van Ibiza lint blauw/gouden vorststerren voorzien van een goudkleurig met wit rendier. De lengte is moeiteloos te verstellen door een trendy goudkleurige schuifkraal.

Ibiza armband "Reindeer Coin" gemaakt van Ibiza lint bruin/glitter zilver voorzien van een zilverkleurige rendierbedel en een grijs Ibizakwastje. De lengte is moeiteloos te verstellen door een trendy zilverkleurige schuifkraal.

Armband gemaakt van Ibiza lint zwart/zilver voorzien van een zilverkleurig met wit rendier en een zwart Ibizakwastje. De lengte is moeiteloos te verstellen door een trendy zilverkleurige schuifkraal.

Armband gemaakt van trendy stitched Ibiza lint taupe voorzien van een zilverkleurige snowflake coinbedel en 2 leerschuivers. De lengte is moeiteloos te verstellen door een trendy zilverkleurige schuifkraal.

Armband "Snowflake Coin" gemaakt van Ibiza lint blauw/goud voorzien van een goudkleurige snowflake coinbedel en een zwart Ibizakwastje. De lengte is moeiteloos te verstellen door een trendy goudkleurige schuifkraal.

Trendy Ibiza armbandenset "Reindeer Coin Gold". 1 armband van Ibiza lint blauw/goudkleurige vorststerren en 1 armband van stitched Ibiza lint in de kleur grijs, voorzien van een goudkleurige rendier coinbedel. De lengte van beide bandjes is moeiteloos te verstellen door een trendy goudkleurige schuifkraal.

Trendy Ibiza armbandenset "Silver Frost". 1 armband van Ibiza lint zwart/glitter zilver en 1 armband van stitched Ibiza lint in de kleur zwart, voorzien van een zilverkleurige frost bedel en 2 leerschuivers. Beide bandjes zijn eenvoudig in lengte te verstellen door 2 zilverkleurige schuifkralen.